Hotel Bohemia – Alegerea perfectă pentru cazare business sau city-break în Bacău

acoperisuri pentru case din lemn
Modele de tablă tip ţiglă potrivite pentru acoperișul caselor din lemn
13/01/2021
acoperisurile Rufster
Asortează inteligent casa ta din lemn cu un acoperiș metalic de la Rufster
16/02/2021

Hotel Bohemia se clasează cu ușurință în topul hotelurilor din Bacău, în special datorită experienței din domeniu și a recenziilor excelente lăsate de către cei care i-au călcat pragul. Pe parcursul activității sale,  hotelul și-a îmbunătățit în mod continuu serviciile și s-a orientat mereu să țină pasul cu ultimele cerințe din domeniul hotelier. Hotel Bohemia 3 ***, este o alegere perfectă pentru orice tip de ședere, fie că vorbim de șederi business, în interes personal sau evenimente de tip corporate (grupuri firme).

cazare hotel Bohemia Bacau

Aici oaspeții vor  regăsi servicii de cazare ce le vor oferi maxim de confort precum camere mari, mobilate și decorate într-un stil boem, ce permit folosirea ideală a spațiului.

Unitatea dispune de 25 de spatii de cazare moderne, cu suprafețe generoase și design armonios. Camerele sunt echipate cu mobilier funcțional, iar facilități ca WI-FI, televiziunea prin cablu, minibar, telefon în cameră și aer condiționat sunt standard fiind oferite în toate spațiile de cazare.  Cele 25 de camere reflectă un mix perfect între rafinament şi utilitate, fiind atent pregătite pentru a oferi o experienţă memorabilă tuturor.

Hotelul dispune de o sală de conferințe ideală pentru organizarea de workshop-uri sau teambuilding-uri. Sala este dotată cu videoproiector, ecran proiecție, lumină naturală, tablă alba, aer condiționat, internet wireless și are o capacitate de 25 de locuri.

Pentru rezervări, te invităm pe site-ul web al hotelului, www.hotelbohemia.ro. Unitatea primește și tichete de vacanță pentru cazare.

Savarin Restaurant bacau

Restaurant Savarin…Un loc magic în care bunătățile tradiționale și internaționale te vor cuceri din prima!

Restaurantul Savarin, amplasat în incinta hotelului Bohemia din Bacău, cu o capacitate de 120 locuri, oferă un mediu confortabil şi elegant, iar bucătarul profesionist poate încânta gusturile tuturor celor care calcă pragul locației cu savuroasele preparate din bucătăria românească şi internaţională, stropite cu cele mai fine băuturi, oferind astfel o experienţă unică.

Indiferent că vorbim de sfere de năut cu sos de iaurt și mentă, supe crème în combinații spectaculoase și  servite în mod deosebit, salate aperitiv suprinzătoare, feluri principale în care vedeta este carnea sau peștele, diverse și atent construite, garnituri sau salate ce nu se găsesc oriunde, deserturi clasice sau celebra savarină, prezentată într-o formă aparte și cu gust unic, oricine servește masa în cadrul restaurantului, găsește ceva care îi poate satisface papilele gustative și poftele.

Restaurantul este deschid în intervalele orare: 11:30 – 15:30 și 17:30-23:30.

Galeria de imagini cu preparatele și cu interiorul de vis al restaurantului se pot vizualiza pe site-ul web www.restaurantsavarin.ro.