Asortează inteligent casa ta din lemn cu un acoperiș metalic de la Rufster

cazare hotel Bacau
Hotel Bohemia – Alegerea perfectă pentru cazare business sau city-break în Bacău
29/01/2021
Este gazonul artificial mai ecologic decât iarba naturală
Este gazonul artificial mai ecologic decât iarba naturală?
24/05/2022

Când este ultima dată când ai investit în acoperișul casei tale? Dacă acoperișul tău are peste 15 ani, este foarte probabil că necesită să fie înlocuit. Plăci crăpate, ondulate sau lipsă pot afecta într-adevăr capacitatea acoperișului de a-ți proteja în mod eficient casa. Acoperișurile vechi pot prezenta scurgeri care provoacă daune costisitoare și sunt mai puțin eficiente din punct de vedere energetic.

Cu opțiunile de țiglă metalică de la Rufster, nu mai trebuie să îți faci griji cu privire la problemele de acoperiș. Tabla tip țiglă metalică este proiectată să fie o soluție permanentă și poate rezista chiar și 50 de ani sau mai mult! Metalul poate rezista la vreme severă, cum ar fi vânturi puternice, ploi, zăpadă și grindină. În plus, este rezistent la foc și vine într-o varietate de culori și stiluri.

modele tabla cutata acoperis

Un nou acoperiș furnizat de Rufster te poate ajuta să reduci pierderile de energie din casa ta, astfel încât va fi mai cald iarna și mai răcoros vara.

Avantajele trecerii la un acoperiș metalic:

  • Mai eficient din punct de vedere energetic
  • Crește valoarea de revânzare
  • Poate rezista la vreme severă
  • Proiectat pentru a rezista până la 50 de ani
  • Sporește frumusețea casei tale
  • Crește siguranța la domiciliu
distribuitori Rufster

Retea Distribuitori

Cu acoperișurile metalice de la Rufster, vei obține materiale de ultimă generație, moderne. Acest lucru înseamnă că poți obține toate avantajele estetice ale unui acoperiș tradițional fără pericole și cu protecție suplimentară.

În spatele acestei mărci stă o echipă de profesionişti hotărâtă să menţină şi să crească nivelul de acoperire al pieţii şi să furnizeze produse de calitate către revânzători, constructori şi beneficiari finali. Astfel, produsele Rufster se regăsesc peste tot în țară, prin rețeaua de distribuitori și revânzători.

Produsele care fac parte din oferta Rufster sunt: tablă cutată, tablă click, elemente profilate, sisteme de drenaj, folie anticondens, ștacheți metalici, casete de fațadă, profile gips carton și țiglă metalică.

Nu trebuie să înlocuiești acoperișul la fiecare câțiva ani; fă o investiție în țiglă metalică și vei obține un acoperiș atractiv care va dura o viață!

modele de tabla tip tigla metalica pentru acoperisuri

Transformă casa ta în cea mai frumoasă casă din zonă cu un acoperiș metalic de la Rufster. Contactează echipa de vânzări pentru a solicita o ofertă sau pentru informații suplimentare despre modul în care casa ta poate beneficia de un acoperiș metalic. Poți afla datele de contact direct de pe site-ul web www.rufster.ro

OFERTE RAPIDE DE PREŢ SE POT OBŢINE TELEFONIC LA 0756 90 90 90

Rufster acoperisuri