Asortează-ţi casa din lemn cu o uşă de garaj personalizată

wc + bide
Relax Regal – toaleta inteligentă 2 în 1 cu multiple funcții inovative
16/09/2019
salamander tamplarie pvc termopane
Termopanele Salamander sunt perfecte pentru casele ecologice pe structură din lemn
12/08/2020

Ușile secționale de garaj sunt concepute pentru a proteja autoturismele, conferind în același timp un plus de frumusețe casei tale din lemn.

O ușă secțională de garaj nu se va deplasa din capăt în capăt sau dintr-o parte în alta pentru a se deschide în nici un moment ci va funcționa în sens vertical, adică de jos în sus și de sus în jos, fiind extrem de versatilă.

O astfel de ușă este alcătuită din panouri sau secțiuni iar fiecare dintre acestea este incredibil de puternică, rezistentă și  înglobează un strat rigid de izolare din spumă.

De regulă în partea de sus a cadrului și pe părțile laterale din oțel este o bandă de etanșare din cauciuc pentru a împiedica murdăria, frunzele, vântul, ploaia și alte resturi nedorite să intre în garaj.

O ușă secțională are o mișcare operațională mare asigurând o bună calitate în timpul operațiunilor de ridicare și coborâre iar acest lucru ajută la utilizarea maximă a garajului.

Ușile secționale sunt proiectate cu siguranță, având în vedere un sistem de tensiune cu arcuri multiple, ceea ce permite o tranziție foarte lină de la modul deschis la modul închis. O astfel de ușă are de asemenea mai multe caracteristici de siguranță.

Securitatea este standard la toate ușile secționale, cu un sistem de blocare cu două sau mai multe puncte, împreună cu un șurub opțional care se poate acționa manual. Balamalele rezistente la uzură fac ca secțiunea panoului ușii să fie super sigură.

Poți găsi uși de garaj Suceava, atât secționale cât și industriale la Uși Garaj Moldova din Fălticeni. Compania activează de mai bine de 20 de ani în domeniul vânzărilor de uși de garaj și în montarea lor, având până în prezent un număr de peste 500 de clienți care se declară mulțumiți de produsele și serviciile primite.

Prețul ușilor de garaj este accesibil, ușile se vând la prețuri foarte bune, de producător. Echipa Uși Garaj Moldova asigură măsurătorile necesare în mod gratuit pentru ca ușa de garaj dorită să se potrivească perfect spațiului destinat acesteia. Tot echipa companiei se ocupă de montajul ușilor în mod profesionist.

Toate ușile secționale produse de Uși Garaj Moldova se fabrică în funcție de dimensiunile clienților din panouri tip sandwich cu tablă din oțel zincat și sunt izolate termic cu spumă poliuretanică și cu garnituri montate perimetral.

Clienții pot alege dintr-o varietate de culori și le pot accesoriza cu uşă acces pietonal, motor electric pentru acţionare automată cu telecomandă, panouri vitrate, geamuri din plexiglas, T-box wireless (cititor de coduri pentru acces), lampă sau fotocelule în funcție de preferințele și necesitățile lor.