Cumpără mobilă din lemn masiv la comandă direct de la producător

detergent pardoseli lemn parchet
Detergenți profesionali pentru curățenia impecabilă a caselor din lemn
03/12/2020
acoperisuri pentru case din lemn
Modele de tablă tip ţiglă potrivite pentru acoperișul caselor din lemn
13/01/2021

Pe vremuri, oamenii tindeau să-și decoreze casele în funcție de tendința predominantă, fără să se gândească prea mult la propriile gusturi. În zilele noastre, suntem mai înclinați să punem amprenta personală pe spațiul nostru de locuit, în timp ce ne inspirăm din reviste de design interior și emisiuni TV. Acesta este un motiv major pentru care un număr tot mai mare de oameni achiziționează acum mese, scaune, șifoniere, paturi, mobilă de bucătărie și multe alte articole de mobilier la comandă și le personalizează pentru a se potrivi cu decorul și schema de culori existente.

Un producător consacrat care realizează mobilier din lemn masiv de stejar la comandă este compania Ronex din București.

Ronex a devenit un furnizor de top din România pentru mobilierul din stejar realizat atât în serie cât și la comandă. Pentru mobilier de înaltă calitate, din stejar, cum ar fi mobilier pentru dormitor, living, dining, sufragerie, birou, hol, bucătărie, vinotecă, bar, HoReCa, etc,  Ronex este producătorul ideal care va lucra piesele în funcție de preferințele tale, în stil clasic, modern, contemporan sau industrial. Aceste piese de mobilier se vor potrivi multor tipuri de decor în orice cameră.

Lemnul masiv este un favorit ferm pentru proprietarii de case, fiind cunoscut pentru fiabilitatea și robustețea sa, iar dacă dispui de bugetul necesar pentru mobilier din lemn adevărat, merită să cheltui în plus, deoarece calitatea și măiestria cu care a fost construit garantează o viață de utilizare.

Compania are misiunea de a oferi servicii excelente clienților pe parcursul experienței cu ei.

Mobilierul din stejar solid produs de Ronex este bine cunoscut pentru frumusețea și rezistența sa. Prin urmare, este cerut în mod popular pentru interiorul casei. Este puternic și durabil iar frumusețea sa este menținută în timp.

De-a lungul anilor, multe tipuri de mobilier au fost create la comandă pentru ca, consumatorii să își satisfacă nevoile de bază și cele ambientale prin intermediul obiectelor de mobilier.

Un element cheie al produselor Ronex este reprezentat de finisajele manuale în stil antichizat, pe bază de ceară solidă sau ulei, care dau unicitate pieselor şi le fac extreme de atrăgătoare.  Toate componentele  sunt fabricate la standarde excepționale și vor oferi un finisaj frumos și natural oricărei camere din casa ta.

mobila din lemn masiv RONEX

Află mai multe detalii despre compania Ronex și consultă portofoliul său de produse accesând site-ul web www.ronexprod.ro.