Detergenți profesionali pentru curățenia impecabilă a caselor din lemn

usa de exterior din lemn stratificat
Ușile exterioare din lemn stratificat – o investiție importantă pentru casa ta
18/11/2020
mobila bucatarie din lemn masiv
Cumpără mobilă din lemn masiv la comandă direct de la producător
09/12/2020

CASE DIN LEMN BUCOVINA SRL construiește case ecologice pe structură din lemn, cu încălzire centrală prin șemineu pe lemne sau centrală termică, cu calorifere sau încălzire prin pardoseală, baie, bucătărie și toate utilităţile, tâmplărie din lemn cu geam termopan și acoperișuri tradiţionale din draniţă sau șindrilă bituminoasă sau moderne din tablă tip ţiglă metalică.

Menţinerea curăţeniei caselor din lemn este un domeniu ce necesită o atenţie specială, deoarece pardoselile și celelalte elemente din lemn necesită o grijă aparte și un tratament delicat.

detergent pardoseli lemn parchet

Pentru operaţiunile periodice de mentenanţă, cea mai bună opțiune este achiziționarea de la furnizori de produse de curățenie profesionale, care comercializează diferite mărci ale acestor produse de curățare, furnizori precum Best Distribution SRL care își distribuie produsele prin intermediul magazinului online ServeteleDeHartie.ro

Detergenții profesionali sunt disponibili sub formă de pulbere sau sub formă lichidă. Lasă un parfum plăcut și delicat pe țesături și pe suprafețe. Îmbogățiți cu un amestec de surfactanți, solvenți cu acțiune rapidă și sulfanți, aceștia au performanțe bune la toate temperaturile.

Detergenții profesionali achiziționați de pe www.serveteledehartie.ro pot fi utili pentru curățarea băilor, bucătăriilor,  camerelor de dormit, pardoselilor, covoarelor, țesăturilor, geamurilor, etc.

detergent pardoseli parchet

Detergent pardoseli parchet 5L

Detergent profesional pentru spalarea si intretinerea parchetului de orice tip. Are in compozitie ceara lichida care dupa uscare confera luciu suprafetei spalata. Se utilizeaza in dilutie de pana la 2%. Nu este necesara clatirea suprafetei dupa utilizare.

Raport de dilutie:  1:50 (2%)

Mod de ambalare:  bidon 5L

Intra pe https://serveteledehartie.ro/101-detergenti-suprafete pentru oferta completa de detergenti pentru pardoseli.