Modele de tablă tip ţiglă potrivite pentru acoperișul caselor din lemn

mobila bucatarie din lemn masiv
Cumpără mobilă din lemn masiv la comandă direct de la producător
09/12/2020
cazare hotel Bacau
Hotel Bohemia – Alegerea perfectă pentru cazare business sau city-break în Bacău
29/01/2021

De îndată ce a apărut pe piață, tabla tip țiglă metalică a devenit un material foarte popular. Prețul său accesibil și numărul mare de utilizări au influențat popularitatea sa.

Printre toate avantajele pe care le prezintă acest tip de produs, rezistența și robustețea sa sunt cei mai importanți factori.

Acest tip de acoperiș se caracterizează prin faptul că este unul dintre cele mai ușoare tipuri de acoperiș, cu o greutate mică. Așadar, acest lucru nu numai că îl ajută să dureze mai mult, dar face și instalarea mult mai ușoară și mai rapidă.

Instalarea acestui tip de acoperiș metalic poate dura doar o zi dacă persoanele care montează dețin experiența necesară, dar dacă este prima dată când instalezi acoperișuri metalice, durata poate fi de maximum două sau trei zile.

Tabla tip țiglă metalică este foarte eficientă în perioadele cu  ploi abundente și condiții de mediu proaste. Acest material este, de asemenea, excelent pentru conducerea căldurii, deoarece este capabil să reducă căldura care este proiectată pe tot parcursul zilei. În plus, are o rezistență puternică la anumite fenomene precum: zăpadă, grindină, mucegai, foc, insecte și putrefacție.

Durabilitatea acestui tip de material este foarte lungă, deoarece un acoperiș metalic poate dura mai mult de 40 de ani.

Încetul cu încetul, acoperișurile metalice au devenit unul dintre tipurile preferate de acoperișuri datorită materialului lor, deoarece nu necesită întreținere sau îngrijire specială.

A putea alege între diferite modele de tablă tip țiglă metalică nu numai că îți permite să o alegi pe cea care se potrivește cel mai bine structurii casei tale, dar și pe cea care se potrivește cel mai bine gusturilor tale.

La Mihu Acoperișuri ai posibilitatea de a alege dintr-o mare varietate de tipuri de tablă tip țiglă metalică.

Calitate, durabilitate, robustețe, estetică, întreținere ușoară, economie – Acestea sunt principalele avantaje pe care le poți avea alegând produsele Mihu, în special tabla pentru acoperișuri.

Societatea este partener oficial Blachotrapez în județele Suceava, Iași, Neamț și Botoșani și se bucură de un real succes în activitatea sa.

Compania comercializează tablă tip țiglă metalică, tablă cutată, panouri sandwich, accesorii și garduri metalice. Pe lângă produsele menționate, Mihu are grijă de clienții săi prin serviciile oferite: montaj profesionist, măsurători perfecționiste, transport rapid la adresă, consultanță tehnică de specialitate.

În portofoliul firmei expus pe site-ul web de prezentare www.acoperisuri-mihu.ro/lucrari se pot vizualiza diverse lucrări efectuate de către cei de la Mihu. Vizitează și tu site-ul pentru a te inspira în legătură cu acoperișul casei tale și pentru a afla mai multe detalii despre companie.

Janosik

Model Janosik

Șindrila metalică Janosik este o propunere inovativă pentru cei care își doresc o casă din lemn în stil tradițional, în inima naturii.

Tysenia

Model Tysenia

Când vine vorba de estetica unei case, putem spune că acoperișul este cireașa de pe tort.
Țigla metalică Tysenia este o soluție modernă pentru acoperișul casei tale din lemn!