Relax Regal – toaleta inteligentă 2 în 1 cu multiple funcții inovative

BioDiva un super magazin online de produse cosmetice organice de la producători certificați de încredere
17/05/2019
Asortează-ţi casa cu o uşă de garaj personalizată
Asortează-ţi casa din lemn cu o uşă de garaj personalizată
27/09/2019

Când dorești să cumperi o toaletă pentru baia ta, există multe lucruri de luat în considerare, inclusiv dimensiunea, stilul, culoarea și funcțiile.

Pe parcursul timpului, toaleta a evoluat de la o necesitate banală la o piesă centrală elegantă cu multiple funcții.

Toaletele inteligente sunt fabricate cu caracteristici integrate care automatizează funcțiile și cresc confortul și experiența generală a utilizatorului. Aceste caracteristici includ spălarea față și spate, moduri de masaj, uscător cu aer cald, încălzire instantanee a apei, sistem de odorizare a aerului încorporat, apă reglabilă, încălzirea scaunului și multe altele.

dotari toaleta inteligenta

Beneficiile toaletelor inteligente

  1. Un plus de confort

Toaletele inteligente dispun de scaune încălzite, spălare cu apă caldă și alte caracteristici care adaugă confort. Designul duzei duble permite spălarea față și spălarea spate. Utilizatorii se pot bucura chiar și de funcția de hidromasaj. Spălându-te după fiecare utilizare, te vei simți mult mai proaspăt și mai curat.

  1. Comoditate

Funcțiile de curățare și uscare automată a toaletelor inteligente elimină nevoia de hârtie igienică.

  1. Beneficii de sănătate

Toaletele inteligente oferă beneficii mari pentru sănătate. Funcția de hidromasaj poate fi utilizată pentru a îmbunătăți circulația sângelui, pentru a preveni constipația și alte boli conexe. Este dovedit științific că utilizarea apei și nu a hârtiei igienice previne bolile genitale.

  1. Economie de spațiu

Casele sunt din ce în ce mai mici, în special în orașe este extrem de dificil și costisitor să găsești băi de dimensiuni decente. WC-ul inteligent 2 în 1 te poate ajuta deoarece combină bideul și toaleta într-o singură piesă, economisește mult spațiu într-o baie sau eventual într-un vestiar.

  1. Prietenos cu mediul

Deoarece vei utiliza mai puțină hârtie igienică, acest lucru contribuie la economisirea a milioane de copaci în fiecare an.

Relax Regal este un tip de WC inteligent 2 în 1 care cumulează atât funcția de toaletă cât și cea de bideu într-o singură piesă.

Design-ul modern și funcțiile inovative ale sale fac acest produs un articol de top care nu ar trebui să lipsească din nici o baie.

Articolul se adresează în special igienei personale zilnice a bătrânilor care sunt îngrijiți la domiciliu, structurilor paleative și instituțiilor spitalicești, entităților publice și private, cabinetelor medicale, dezvoltatorilor imobiliari și companiilor de construcții dar și oamenilor de rând care doresc un produs de top în băile lor personale.

toaleta inteligenta WC 2 in 1 cu bideu

Mai multe detalii despre acest tip de toaletă inteligentă găsești pe site-ul web www.relax-regal.ro.