Termopanele Salamander sunt perfecte pentru casele ecologice pe structură din lemn

Asortează-ţi casa cu o uşă de garaj personalizată
Asortează-ţi casa din lemn cu o uşă de garaj personalizată
27/09/2019
Alimentarea cu apă potabilă a caselor din lemn
Alimentarea cu apă potabilă a caselor din lemn
19/08/2020

O casă ecologică pe structură din lemn este o investiţie importantă pentru o viaţă mai bună, în armonie cu natura. Pentru ca pierderile de căldură să fie cât mai mici, este nevoie de o izolare termică bună în toate aspectele casei. De aceea, când vine vorba de geamuri noi recomandăm tâmplăria PVC Salamander cu geamuri termopane în Suceava cu 4, 5, 6 sau 7 camere de izolare furnizată de INA FERESTRE.

BINE DE ȘTIUT: O izolare bună a casei asigură costuri mici de încălzire și un confort termic ridicat.

Calitate, funcţionalitate, design – și mai mult, asta înseamnă greenEvolution de la sistemele de ferestre şi uşi Salamander.

tamplarie pvc salamander termopane suceava

În zilele noastre, fereastra, un element reprezentativ al casei, nu mai este o simplă deschidere spre lumea de afară. Designul său individual are o influenţă determinantă asupra aspectului general al clădirii. Prin urmare, ferestrele ca parte integrantă a pereţilor exteriori trebuie să corespundă atât celor mai înalte cerinţe privind calitatea şi siguranţa, cât şi exigenţelor cu privire la culoare, formă şi funcţionalitate, aspecte pe care clienţii din ziua de azi pun un mare accent.

greenEvolution este mai mult decât un simplu sistem de profiluri. Această platformă compatibilă şi flexibilă vă oferă o multitudine de posibilităţi, pentru soluţii personalizate. Produsele standardizate ţin de domeniul trecutului – astăzi există personalizarea. Platforma Salamander oferă o selecţie din şase linii diferite de produse – cu o flexibilitate maximă. Fie că este vorba despre AD sau MD, ambele opţiuni de etanşare pot fi încorporate în acelaşi sistem de profiluri. greenEvolution impresionează prin tehnologiile inovatoare şi valori optime de izolaţie.

Prin intermediul greenEvolution 76, facem următorul pas în construcţia de ferestre. Căutaţi o fereastră durabilă din material plastic, care să se potrivească atât faţadelor caselor din lemn, cât şi spaţiilor interioare? Cu ajutorul varietăţii de decoruri şi suprafeţe din realmaterial, se pot realiza toate stilurile imaginabile: De la stilul clasic purist, până la cel foarte modern. Prin intermediul celor şase linii de producţie compatibile pentru seria de profile, fantezia nu mai cunoaşte limite, nici în cazul formelor individuale de ferestre. Ideile dumneavoastră se transformă uşor în realitate, indiferent de numărul de aripi, de sistemele de şprosuri sau dacă profilul de cadru este rotund sau unghiular. INA FERESTRE vă oferă sistemul de profile adecvat, atât în cazul proiectelor noi de construcţie, cât şi în cazul restaurărilor de clădiri vechi.

greenEvolution 76 max

greenEvolution 76 max

Fereastra eficientă pentru industria construcţiilor în design standard. Se potriveşte în mod ideal pentru ferestrele moderne, de dimensiuni mari. Înălţimea joasă a vederii asigură un acces mai bun al luminii.

Date tehnice: Profil cu 4-camere, Etanşare cu opritor şi etanşare centrală, Adâncime constructivă: 76 mm, până la Uw = 0,77 W/(m²K),  Vitraj: până la 48 mm, Protecţie fonică: până la 47 dB, Dispozitiv anti-efracţie: până la RC 2

 

 

 

 

greenEvolution 76 flex

 

greenEvolution 76 flex

Design-ul nostru standard cu caracteristici tehnice maxime. Consolidarea cu oţel asigură o durată de viaţă lungă, precum şi funcţionarea sigură şi durabilă. Datorită aspectului atemporal, ferestrele rămân moderne şi atractive pe termen lung. Valorile de izolaţie excelente asigură o eficientă energetică ridicată.

Date tehnice: Profil cu 5-camere, Etanşare cu opritor şi etanşare centrală, Adâncime constructivă: 76 mm, până la Uw = 0,73 W/(m²K), Vitraj: până la 48 mm, Protecţie fonică: până la 47 dB, Dispozitiv anti-efracţie: până la RC 2

 

 

Pentru mai multe informaţii despre tâmplăria PVC Salamander greenEvolution cu geam termopan disponibilă în Suceava prin INA FERESTRE accesaţi site-ul www.inaferestre.ro