Ușile exterioare din lemn stratificat – o investiție importantă pentru casa ta

Alimentarea cu apă potabilă a caselor din lemn
Alimentarea cu apă potabilă a caselor din lemn
19/08/2020
detergent pardoseli lemn parchet
Detergenți profesionali pentru curățenia impecabilă a caselor din lemn
03/12/2020

Dacă te uiți online la sugestii pentru a înlocui ușile de exterior ale imobilului tău, probabil ți-ai făcut câteva idei cu privire la diferitele materiale pentru care ai putea opta.

Deși ușile metalice, din PVC, compozite și chiar din sticlă au meritele lor, considerăm că niciuna dintre ele nu beneficiază de aceleași caracteristici și avantaje inerente pe care le au ușile exterioare din lemn.

Ca design, niciun alt model nu se poate compara cu ușile exterioare din lemn.

Versatilitatea ușilor exterioare din lemn nu are limite. Indiferent că este vorba de case vechi, de construcții noi, de locuințe de oraș sau de case de vacanță, lemnul este suficient de versatil pentru a se potrivi oricărui tip de imobil.

Atunci când sunt instalate corect, ușile exterioare din lemn oferă casei o izolație minunată. Căldura nu se pierde prin lemn în timpul iernii, iar casa rămâne răcoroasă în timpul verii.

Ușile de exterior din lemn vor dura mai mult atunci când sunt protejate de un acoperiș deasupra. Lumina directă a soarelui, ploaia abundentă, zăpada și gheața, praful și vântul pot deteriora finisajul ușilor.

Există multe tipuri și modele diferite disponibile pentru ușile exterioare din lemn și fiecare poate crea perfect o senzație care se potrivește cu orice fel de personalitate sau stil de decor. Pentru a obține o ușă de cea mai bună calitate care se potrivește perfect nevoilor și preferințelor, este important să alegi un meșter de calitate pentru a confecționa la comandă ușile de exterior din lemn. Alegând un producător  renumit precum Dingotrans vei putea câștiga de pe urma abilităților sale artistice, experienței, modului de lucru cu diferite tipuri de lemn până la ultimul detaliu dorit.

Compania Dingotrans din Onești, județul Bacău produce cu excelență uși de exterior din lemn stratificat din stejar sau molid, pe comandă, în funcție de preferințele clientului.

Secțiunea ușilor este de  68 x 115, au dublă traversă inferioară, se închid perfect grație chederului dublu și feroneriei nemțești Roto Doorsafe, cu sistem de închidere în 5 puncte și yală cilindru cu 3 chei.

Ușile pot fi accesorizate și cu geam termopan, de tip 4 x 16 x 4 cu sticlă de calitate superioară, acestea putând fi produse în diferite forme și mărimi.

Accesând site-ul web www.dingotrans.ro poți afla mai multe detalii despre producătorul de tâmplărie din lemn stratificat Dingotrans și despre produsele realizate de acesta.